06 augusti 2021

God morgon världen?

God morgon världen även ni med förstås! Min natt har varit åtminstone sovmässigt som en mardröm. Högst ett par timmar dock ej i sträck. Min influensa börjar gå ned i lungorna, som börjar låta som pipande fiskar vid varje andetag. Det kan i värsta fall vara en begynnande lunginflammation? Symptomerna finns där som sagt. Men det är lugnt, tänker inte göra ett dugg idag endast bara vara här och nu. Det räcker för mig!

Övriga familjen ligger fortfarande i sina varierande törnrosadrömmar, även om våran jycke rör sig hela tiden från plats till plats så vill han inte ut än. Det är inte förrns min ärade hustru vaknar till som jycken helt plötsligt får nytt liv. I vanliga fall vet jycken om att så fort jag rör på mig är det dags för utgång. Han har varit med förr. Så länge jag är sjuk får frugan och dottern ta över den sysslan. Som sagt jag ligger inte i sjön här på något sätt? Snart är det väl dags för morgonkaffet med dopp kan jag tänka mig?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...