06 augusti 2021

När groggen byter dag?

Som jag ser det så finns det alltid något att skriva om? Små saker små episoder några stoft som ploppar upp ur ens inre. Ibland hipp happ bara så där. Det kan vara vad som helst. Det vara som idag då jag hemskt gärna skulle vilja ligga i mitt spa bad och dricka grogg. I parti och minut. Dessvärre blev det inte så? Istället blev det bara vin? Inte fy skam det heller. Groggen tar vi en annan dag liksom. Veckan består som sagt utav flera dagar?

I ugnen gosar laxen till sig på spisen kokar för tillfälligt min färskpotatis upp. Det minsann är det inget fel på. Har man nu inget att skriva om, kan man alltid skriva om när jag i morse stötte på den där haren som prompt ville upp på min altan. Stopp och belägg. Till sist fick jag säga den där envetna harkranken att dra dit pepparn växer. Troligtvis lyssnade harkraken på uppmaningen, och drog iväg som en avlöning. Tack för den passningen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...