10 augusti 2021

Inga fina titlar i badkrukornas vändkrets?

Det där om vädret är bara definitivt att lägga ned? Vi har troligtvis fått vår beskärda värme del utav denna här sommaren? Dom regntunga molnen dominerar solklart på min himmel, dessutom har det regnat skvättar lite från och till. Lite himmelsk inkontinensproblem? Även rapporten från hustrun som befinner sig vid vårt privata smultronställe vid havets salta våg.

Berättar att dom har ett snarliknande väder som hos mig på närkeslätten. Trots allt tänker dom trotsa vädergudarna med att eventuellt bada under dagens lopp? Våran filosofi har varit under mina 20 år vid smultronstället, att har man inte doppat sig minst 1 gång då har man inte varit vid havet? I regel doppar jag mig minst 10 gånger om dagen när jag är där borta. Hos mig finns inga minimi krav på antal doppningar, men minst 1 gång annars klassificeras man som badkruka. Knappast någon hedervärd titel i en ständigt badande familj.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...