09 augusti 2021

Ett kall ett måste en plikt?

På tal om att vakna tidigt? Så har jag alltid gjort så, minns att jag väckte föräldrarna när jag var typ 4 bast och skrek att nu är det dags att vakna? Hallå hallå. Himla sovsjuare, skrek jag enligt säkra källor. Tror att det var lördagar, som dom tyckte var jobbigast? Ledigt och allt. Sedan dess har jag alltid vaknat före väckarklockan, som jag mest har som ett alternativ i fall att? Har alltid haft jobb som kräver min uppmärksamhet tidiga mornar.

Det har blivit en vana och ett kall? Minns dock att jag försov mig en gång, tror att det var på 80-talet då min digitala flashiga klocka slogs ut av åskan? Så fort man inte kommer till jobbet på morgonen, tror dom att man antingen är skadad eller död? För sjuk är jag nog högst nån gång vartannat år? Konstaterar sjukt att nåt fel är det nog på mig ändå? Trots all min friskhet? Det sägs att jag är stöpt i formalin? Jo Ja tackar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...