13 februari 2022

Allt annat där utöver är knappast optimalt?

Eftersom jag är en funderande man dessutom i mina bästa år det sägs ju allmänt att 60 år är nya 40 bast? Eller så har mina bästa år definitivt passerat revy hugget som stucket? Utanför har den där jävla hemglassbilens ökända signatur hängt sig vilket låter hemskare än vanligt. Vet inte den där  chaffisen om att det inte är några som köper den glassen här omkring? Dom har blivit så hiskligt dyra skojar inte snart blir väl det glassiga köpet en het klassfråga https://delphipages.live/sv/livsstilar-och-sociala-fragor/sociologi-samhalle/social-class jag lovar er? I mitt bostadsområde där har vi alla typer av klientel, kanske har vi för tillfälligt brist på uteliggare pantare sneakers stekare glidare och sömngångare? Men allt annat det har vi inom den snäva ekonomiska ramen där många unga barnfamiljer vänder på slantarna. Här existerar inget överflöd inga diviga drama queens ingen som helst snobbkultur att tala om? Dom finns såklart någon annanstans än här?

Här bor vi som byggde landet eller så inbillar vi oss bara det i godan tro alltid lurar det någon? Om man nu skall ägna sig något åt min smärtgräns, så ligger den för närvarande på en stabil 5:a ett smärtsamt coolt lagomläge ett stabilt status quo? Vi är alla optimister på att den där elaka kurvan skall spiralisera sig nedåt? Jobbiga ryggsmärtor kommer smärtor går men känslan den består. Nu har vi dessutom tryckt i oss var sin fet gräddig semla i brådrasket. Vilket i sammanhanget inte alls var riktigt optimalt, skit samma vilket vi försöker bara överleva dagen?

Inte alls som dagens favorit?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...