05 februari 2022

För första gången ett par timmar av naturlig lycka?

Vaknar upp till ett perfekt väder ett par minusgrader snöfritt myggfritt och kliniskt rent från hurtbullar? Passar alltid på att gå ut nån timslång morgonpromenad https://stegforhalsa.se/7-psykologiska-fordelar-med-motion/ med min jycke som lystrar till namnet Dino, en underbar stund i naturen där inga flämtade överviktiga personer flåsar förbi utan bara jycken jag och naturens invånare. Tjejerna är och rider ett par timmar nu på förmiddagen fram till tidig eftermiddag, för sen börjar shl hockeyn med vårt favorit lag i första rum. 

Passade även på att plocka upp dryga 1,5 kg färska snabbfrysta räkor ur frysen för att fixa iordning nåt till mello starten ikväll, en tillställning som mina tjejer är helt sålda på för egen del kan jag titta på spektaklet men inget mera. Utan det blir mer som att hålla husfriden intakt på en balanserad nivå. Kan tycka att det är svagt att inte våra statliga kanaler kan sända OS, utan nu får man köpa sig ett abonnemang på Discovery plus men det tänker jag inte göra. För första gången i min televisions OS historia får jag följa evenemanget off record.

För första gången ett OS off record?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...