13 februari 2022

Den här dagen ligger i och hoppas på det bästa?

Njuter fullt ut av en behaglig söndagseftermiddag. Hittills har jag hunnit med att städa upp efter frugans födelsedagsfest, avverkat ett 2 timmar lång bordtennis pass med bästa sonen gått ut med bästa jycken och mycket mera? Solen lyser med sin frånvaro och vädret är mera sen höst än vinter men det gör inte så mycket. Återstoden av den här dagen tänker vi bara passa på att njuta att bara vara att bara finnas till, dessutom har vi skruvat upp värmen i vårt frusna humör till en mera behagligare temperatur.

Till kvällsmat tänker jag grilla stora räkor som ligger i en blandning av chili och vitlök, göra glasnudlar fräsa upp lite blandsvamp och blandade grönsaker dessutom hade frugan fått hem ett par purfärska semlor ett par delikata wienerbröd https://kultursmakarna.se/2020/11/22/wienerbrod-ett-misstag-som-blev-en-succe/ av en släkting som i sin tur känner ett par som driver ett konditori i city.

Den här dagen snöade det?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...