27 februari 2022

Om att hitta balansen i sitt sociala revir?

Egentligen så handlar livet i mångt och mycket bara om move om flow ett visst flax en del rytm om att hitta balansen i sitt välbefinnande? Att skapa sitt utvalda häng till att finna sitt sociala revir som gör livet utanför knegets fyrkant värt att leva https://www.websiterating.com/sv/research/social-media-statistics-facts/. Det scenariot kan såklart uppfattas olika vart man bor? Bor man i storstaden krävs annat förhållningsätt än dom som bor som jag i småstaden? Även kallad vischan i vissa nedvärderande munnar. Där kanske man är mer familjär än i storstaden, där man vill vara mer anonym vad vet jag?

Eller så undviker man att frottera sig med elitens grädda, att blottlägga sin själ i rampljusets unkna och avslagna champagnefylla? Personligen så har jag ingen som helst aning om vare sig bu eller bä, i den här mer eller mindre sofistikerade frågan? Vad jag vet om i dagsläget är den att jag kommer stolt som tupp från en betongförort bortom citys porlande sfär. I en stadsdel som gud glömde berätta om, men som till sist fick sin revansch i form av att vi betongbarn troligtvis förändrade blott en bråkdel av den tidens tand till någonting positivt?

Hitta balansen i sitt sociala cyklande?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Det stora återhämtningsdagen?

"Har precis återhämtat mig efter gårddagens värsta och skönaste sommarvärme, då man i stort sätt var ute med bar överkropp från tidig m...