20 februari 2022

I bästa fall springer jag rakt igenom mardrömmen?

Det finns dagar som sluts även dom som öppnas olika dörrar gläntas andra stängs för evigt. Mina egna dörrar öppnas och stängs med vissa cykler inom vissa perioder. Såklart en högst naturlig process vissa av dom kan jag påverka andra inte en sorts balansakt rakt igenom. Genom året har man lärt sig. Vilken dörr som skall öppnas. Det gäller att ha tungan rätt i munnen i vissa lägen. Ibland så är det tillfälligheter som avgör ibland även slumpen https://techworld.idg.se/2.2524/1.520155/lita-inte-pa-slumpen---sa-fungerar-slumpgeneratorer och ödet att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt eller inte? I vår numera omtumlande värld hittar vi sällan rätt av en eller annan orsak se dom yttre och dom inre krafterna spela ut mot varandra. Spelar sitt lömska spel med oss vi tror oss vara säkra på vår sak? 

Men i själva verket blir vi ändå lurade på konfekten, så kan livet vara ett ständigt givande och tagande. Alla vill vi ha kakan helst en stor bit utav den. Smulorna som blev kvar går till våra "olycksbröder" i bästa fall, samhällets klimat är ganska tufft för tillfälligt endast dom med skinn på näsan klarar sig. Även dom med vassa armbågar kan forcera till den position dom strävar efter. Personligen har jag haft tur med livet poängtera fram tills dagens datum i skrivandets stund. Om morgondagen vet vi inte ett spår om det kanske är lika bra det? Oftast överlever man om man ligger tryggt förankrat i sängen som jag gör för närvarande. I den har jag inga fienden möjligtvis då kvalsterna?

I bästa fall ramlar jag inte?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...