13 februari 2022

Under tiden jag funderar kan mitt liv i så fall förändras?

Bekräftar återigen med en tår i ögat att ingenting varar för evigt varken ditt eller mitt? Äter man typ en plopp så tar den ju slut på bråkdelen av någon sekund. Sparar man den typ nån dag så tenderar den att mögla fy fan vad äckligt. Lever jag upp mitt liv på en gång vilket i praktiken kan vara sant, då har jag inget liv kvar till slutet förhoppningsvis då bara luddiga minnena i bästa fall? Om man inte under tiden drabbas av nån elak demenssjukdom https://www.hjarnfonden.se/om-hjarnan/diagnoser/demens/?gclid=CjwKCAiA9aKQBhBREiwAyGP5lXn2yybKoCthtDAm0BxupJJI8DiN2dkJiJc1Se2uiqaRt_dxfh-5jxoCCMQQAvD_BwE# vilket i så fall vore förödande?

Sånt där kan man aldrig veta det bara kommer smygande pang på. Plötsligt händer det man blir ofrivilligt lost in space fångad i en kropp vars hjärna har slutat att fungera? Återigen en jävligt grym sjukdom, som dessvärre kan drabba vem som helt oavsett om du bor i slott eller koja. Det grymmaste är nog att demensen kryper allt lägre ner i åldrarna kanske har det med våran skenande välfärd att göra, måhända den ökande tekniken stressen att ständigt vara uppkopplad alla dagar i veckan whatever eller så skyller vi helt sonika bara på klimatförändringarna som alltid? Något av påståendena är troligt sant eller mindre falskt?

I så fall blir jag förvånad?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...