Tomas Rolfhzon Ekman

13 februari 2022

Någon gång skall jag ligga i träda?

Frugan tog kraft till sig och fixade i ordning en het gulasch soppa igår på hennes födelsedag, gulasch soppa som är en av min tonårings absoluta favvo rätter. Ärligt talat har jag aldrig ätit den där rätten någon gång, men jag tog mod till mig i går på festen. Faktiskt så smakade det ganska schysst sedan man dundrade på med både chili och vitlökar. Då höjdes smak gourmé nivån ett snäpp ytterligare. Men eftersom mina smak och luktorgon fortfarande inte är intakta sedan jag drabbades av corona, så får jag förlita mig på det som jag har lagrad nånstans i långtidsminnet https://svenska.yle.fi/a/7-972640? På det stora hela en helt okey anrättning. Frugan lagade i runda slängar typ 30 portioner av soppan, så det äter vi i afton samt ett par matlådor till nästa veckan.

Skulle jag nu ge mig på att ranka den här rätten skulle jag nog vilja påstå att den hamnade åtminstone på topp 50 listan. Tack vare att jag gillar soppor i alla dess former och utövande. För närvarande ligger jag i träda och vilar mig inför sista rundan med jycken Dino, han och jag skall ut i det bistra vintermörkret och leverera ett antal spontana pinkar lyckos oss pinknödiga?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar