23 februari 2022

Vice versa och så vidare?

Bor i en stad som heter Örebro som är nr.6 storleksmässigt i Sverige, där det byggs som aldrig förr dessutom på minsta möjliga lediga plätt. Små stora breda kubformade höga långa korta avlånga byggnader på alla dess håll och kanter, den ena är inte den andra lik eller vice versa? Miljön ändras oavbrutet trafikproblematiken ökar med smala gator inga parkeringsplatser kort sagt inget genomtänk att tala om och så vidare. Är det så här framtiden ser ut då vette fan hur roligt den blir på en skala? Dessutom bygger staden Örebro nya svindyra linjer för dom kommande så kallade snabbussarna BRT https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/snabbare-bussresa-med-nytt-system-i-orebro som står för bus rapid transit, ett "huvud under armen" projekt utan dess like som hittills har kostat skattebetarna över miljarden och mer lär det bli.

Notan lär inte stanna vid det beloppet herregud det här är bara början på vansinnet? Personligen undrar jag över vidare sträckning mot förorterna och sen då, det är väl inte så jävla intressant för pamparna? Det är ju i city som allt händer eller hur? Personligen tänker jag aldrig nyttja dom där så kallade superbussarna som har kostat mitt lönepåslag? Det åkande klientelet blir studenterna som för närvarande invaderar staden i alla dess vrår och vinklar. Vi som inte riktigt är framtidsfolket får nog inte fortsatt förtroende?

Dom där tankarna som är gratis?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...