10 februari 2022

Kort och gott skulle jag leva om mitt liv?

Det där om att förverkliga sig själv är sjukt intressant om självförverkelser och så? Man intalar sig själv om har jag nått fram till nåt sort mål eller har jag inga planer alls kvar att tillfredsställa, utan livet får bli som det blir? Åtminstone i mitt fall tja mål och mål mina planmål i forntiden var att få ett bra jobb med en skaplig inkomst? En försörjning av en eventuellt familj kort och gott och så vidare, så långt har jag fixat det peppar peppar? Så här med facit i handen ångrar jag såklart att jag inte blev det jag vill bli från början?

Helst ville jag bli nåt inom journalistiken eller reklambranschen, absolut nåt inom den tilltagande nischen. På den tiden blev jag ett lätt offer för grupptrycket http://grupptrycket.nu/vad-ar-grupptryck/, så det blev nåt på yrkesskolan inom plåtbranschen som jag inte alls vill bli? Men finge jag leva om mitt liv då skulle det mot förmodan se betydligt annolundare ut nya förutsättningar med andra verktyg? Kanske inte raketforskare eller så men någonting helt annat det är jag tämligen helt övertygad om eller?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...