19 februari 2022

Saker och ting förändras efter tidens gång?

Mitt emellan 2 oberoende tider ligger jag fortfarande kvar inom ramen av det optimala i min sänghalm och funderar över saker och ting? Över olika tings syften dess verkan och innebörder visst låter det sjukt djupt skruvat en lördagskväll som denna men magkänslan https://www.vadvivet.se/magkansla/vet vad den säger? Min salige fru är med bästa väninnan på ett kryptiskt spa nånstans i obygden och kommer hem någon gång under söndagen. Hela den här grejen har varit hemlig sedan dag 1, som en del av min frus present.

Om någon timma kommer det att ringa på min ytterdörr, och utanför den kommer något hurtigt bud lämna fram ett par färdigbeställa pizzor som jag och dottern skall ha till kvällens glamourösa mello deltävling. Samtidigt som frugan spa badar i värsta lyxen i bästa obygden så ville hon att även vi skall ha det bra där vi befinner oss så är det liksom. När dottern kommer hem nån gång efter 19 i kväll, så vet hon att hennes jycke Dino kommer att pocka på all av hennes odelade uppmärksamhet.

Saker och ting kan snabbt förändras?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...