27 februari 2022

Som alltid väntar jag med att lägga locket på?

Vilken underbart skön söndag utanför lyser solen brutalt mycket med någon minusgrad, innanför snarkar resten av familjen sjukt mycket. Som vanligt blir det väl jag som får offra mig angående jyckens morgonpromenad, vilket i sig inte är nåt större problem? Som alltid vill jag säga men jag axlar den rollen väl, man får väl göra det för den goda sakens skull så är det alltid. Helt enkelt jag är väl för snäll, vilket jag ibland får lida för? Vi får väl se hur det blir med den saken oftast löser det sig med automatik?

Gårdagens shl hockeyn gick över förväntan bra med en kassaskåps säker seger över Växjö samtidigt som svärmors omtalade retro mobil https://www.ljudochbild.se/nyheter/mobil/nokia-klassiker-atervander/ från helvetet fortsätter framkalla gråa hår på min arma skalle. Vad som finns i framtiden angående svärmors föråldrade teknik problematik vill jag inte veta om i dagsläget? Det som jag inte vet om lider jag heller inte av? Denna här underbara söndagen tänker jag endast lägga locket på och hoppas på att allting ordnar upp sig åtminstone i min omkrets? Oftast brukar det göra det?

Som alltid trycker jag på dom rätta kanalerna?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...