06 februari 2022

Trots allt är vi på rätt väg och allt blir som vanligt igen?

Idag söndag går jag helt och hållit på dagsformen som så här i starten är helt okej, läser av och justerar eventuella felmarginaler. Kände av en begynnande felmarginal redan igår den kanske inte var på topp, kanske var det bara någonting tillfälligt som spökade?  Allt handlar dock inte längre om corona vissa tror det fortfarande? Man kan ju faktiskt även ha en typ vanlig bonn förkylning eller ledvärk i hela kroppen. På onsdag den 9 Februari https://www.krisinformation.se/nyheter/2022/februari/restriktioner-tas-bort-9-februari släpper Sverige alla tänkbara restriktioner utom inom vissa områden, men generellt sätt ska alla näringar återgå som vanligt igen. Min omgivning den har fortfarande manisk skräck, mot allt mot folk som snorar som nyser hostar flämtar och så vidare ganska sjukt faktiskt. Nu nästa vecka kommer samhället öppnats upp igen på vid gavel med allt vad det innebär, kan tänka mig att näringar som restaurang och hotell är dom stora vinnarna efter att ha varit dom stora förlorarna. Fortfarande gäller att minsta lilla symtom fortfarande provtas. Trots allt är man fortfarande djupt oroad över, hur framtiden skall bli eller se ut? Sjukvården har kommit i ett sådant läge där man måste prioritera, det kan handla om liv eller död i vissa lägen personalbrist i andra vilket kan vara en uppenbar samhällsfara. 

Vanliga ordinära rutin operationer skjuts på den ovissa framtiden bygger på den redan nu ansträngda väntelistan ytterligare. Kanske kan nästa veckas öppnande ändra på den ansträngda vården? På nått konstigt sätt känns det som om vi är på rätt vägFör att nu återgå till min begynnande dagsform, som kanske inte är absolut 100 procentig så ligger den på en sexa på en nöjsam skala. Den kan alltid bli under dagens lopp både bättre eller sämre? Vilket innebär för mig en någorlunda okej stabil form att bygga vidare på, kanske är det bara en tillfällig oformad kurva som inte är klar eller någonting helt annat?

Trots allt blir allt som vanligt?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...