20 februari 2022

Hur som helst står söndagens äventyr skrivet bland stjärnorna?

Denna söndag kommer säkert bli dom stora avvägningarnas dag vad skall vi göra nu vad skall vi göra sen? Städningen kommer alltid upp på tapeten men troligtvis gör vi det en annan dag? Om det nu inte blir några andra direktiv från högre ort? Högre ort brukar alltid vara min fru? Tvättmaskinen diskmaskinen går kontinuerligt om och om igen snudd på självgående med autopilot? https://scandinaviantraveler.com/se/flyg/historien-om-varldens-forsta-autopilot Det enda som vi med säkerhet vet om i dagsläget är att svärmors mobil från helvetet är temporärt åtgärdad? Check check.

Nu kan vi med gått samvete lägga den där hemska mardrömmen till handlingarna, men känslan består fortfarande som en otippad vulkan som väntar på sitt förödande utbrott? Den kan komma när man minst anar den, ingen som helst framförhållning att tala om? Dom många frågetecknen kommer också ligga kvar som en dimmig dag på heden, som säkert kommer luckras upp vilken dag som helst? Hur som helst står tillredningen av dagens kvällsmat på agendan.

Hur som helst så smakade maten bra?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...