05 februari 2022

I min värld finns bara vanligt folk?

Rom byggdes inte på en dag vilket är vida känt, sanningen är den att Rom aldrig blir klar. Staden Rom kan jämföras med mitt mentala byggande den blir heller aldrig riktigt klart? Lite delar här några andra delar där, några vitala komplement ramlar i från några läggs till. Några helande moment kompletteras. Ett evigt cirkulations mönster ett pyssel som pågår under hela min livstid, i min värld byggs alltet på fyra relativt fungerande fundament. Inte unikare än någonting annan, där finns den stabila tryggheten den slösande kärleken den jobbrelaterade ekonomin samt den välbehövliga fritiden. 

Är man som jag inne och snurrar bland dom fyra olika fundamenten, då blir allt stabilt balanserat. Men visst kan det komma oros moment som mörkar himlen som bara dyker upp från ingenstans. Absolut så är det för alla även för mig. Apropå fundament så byggs det som aldrig förr i Örebro, både på höjden längden bredden på varje ledig plätt. Så mycket exklusiva bostäder att vanligt folk inte har råd att bo i dom. Örebro är även en stor universitets stad https://www.oru.se/nyheter/nyhetsarkiv/nyhetsarkiv-2019/orebro-ar-en-fantastisk-stad/ med svenska mått mätt med många fattiga studenter. Då kan man lätt räkna ut att på deras knappa ekonomi, är det otänkbart att bo i allt det exklusiva som byggs. Det finns förvisso studentlägenheter men dom är redan bebodda. Man kan inte bara bo man måste leva också eller? Helt galet faktiskt.

Alla är vi vanligt folk utom vissa av oss?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...