21 februari 2022

Min roll kan tyckas minimal tro det eller ej?

Den här perioden har jag verkligen fått blodad tand till att fortsätta utveckla mitt skrivande, finslipa vissa detaljer putsa andra oslipade diamanter https://www.diamantfakta.se/briljanter/ och förädla dom. Att skriva på ett sådant sätt som tilltalar eventuella läsare? Eftersom jag är ett barn som fostrat av 60-talets flumvärld och dess hum hum politik, så blir jag såklart en given del utav den verkligheten. Vilket jag inte alls vill byta bort för allt smör i småland. Är även en del av 70-talets frigörelser uppror och revolter, kort sagt min egna explosiva ungdom som via en super arg progglik punkare i själen som inte har gett upp hoppet ens till dagens datum. Min roll i det hela kan kännas markant på gränsen till minimal obetydlig, men är jag ändå en liten men ack så viktig kugge i allt det hela som binder ihop helheten.

Sedan kan man såklart alltid tycka och tänka olika saker om olika frågor, så är det alltid det får man göra. Därför tror jag att jag är född till diplomat faktiskt ett oskuldsfullt naturbarn enligt vissa källor? Som till exempel när min tonårsdotter skulle ha rostbröd här om dan, och det inte fanns nåt? Då tog jag en av mina sista älskade pågens limpmackor som jag rostade slängde på både ost tomat även skinka. Faktiskt tro det eller ej så var mackorna så jävla nice enligt min tonårsdotters utsago. På så sätt lyckades jag via diplomatin osaliga vägar avstyra ett intern krig i ett vattenglas bara detta höjde min status i hennes upproriska kropp.

Min roll vara att kyssa bruden?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...