06 februari 2022

I och för sig börjar jag knyta ihop alla lösa trådar?

Ibland så önskar jag att jag vore en bläckfisk som kunde nyttja alla mina 8 armar maximerat. Men nu är jag förvisso ingen 8 armad bläckfisk utan en helt vanlig dödlig som knappt ens kan hantera mina underkläder? Men på något lustigt sätt så kan jag mot alla odds hantera, alla lösa trådar på bästa möjliga sätt. Ibland så skiter det sig helt och hållit, vilket såklart inte är unikt bara för mig men sådana bakslag tillhör själva livet. Det får vi kallt räkna med? Frugan som gillar att shoppa undrar när hon får åka till Ullared https://www.gekas.se/om-oss/gekas-ullared-i-siffror/ tja det blir väl från onsdagen den 9 februari? Men problemet kvarstår, att hon inte vill trängas vilket man lätt gör på Ullared. Det gäller bara att hålla sig på sin kant även fortsättningsvis. 

Kan ge mig fan på att jag hinner dö först innan det helt försvinner? I och för sig börjar vi närma oss den ack så viktiga flockimmuniteten som är en förutsättning för ett totalt öppnande? Har liksom inte den förmånen att kunna välja andra val förutom dom förbestämda, men jag är knappast inte ledsen för det. Men idag slog jag näven i bordet så att ekspånen rörde på sig. Krävde att jag ville ha grillad tjockkorv med bröd och potatismos på toppen. Det räcker gott och väl som kvällsmat eftersom vi har varit bortbjudna på lunch hos goda vänner. 

I och för sig är semlor gott?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...