26 februari 2022

I stort sätt en lyckad dag i paradiset?

Solen har tillfälligt tagit paus men har i stort sätt lyset hela dagen till våran stora glädje. Min lördagslunch bestod utav ett antal vitlöksmarinerade havskräftor pain riche https://www.faktoider.nu/painriche.html och till det ett par glas vitt vin som sig bör. Om någon timma kommer det att serveras Hjälmar kräftor som förrätt med bubbel efter det en helstekt Rostas filé med potatisgratäng med ett till dagens ära utvalt rött vin därtill?

Snart startar säsongens dagens andra av tre raka hemmamatch i shl hockey, då sitter man såklart i förarsätet och gluttar på tvburken dricker vin än mer vin och förmodligen hejar åt ett förmodat framgångslag. Vi får se hur det blir med den saken än så länge ligger dom på slutspelsplats? Tonårsdottern huserar ledigt löst i sitt rum och äter snacks och face timar med sin polare i Göteborg, tänk ändå var världen krymper ihop med digitala medel.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...