08 februari 2022

Inte alltid som saker och ting bekräftar varför därför?

Sängen är en perfekt plats att fundera i, om varför det är si eller så med vissa saker? Inte för att jag tänker grotta ned mig i universella ting eller så, om hur allt är möjligt eller omöjligt för andra saker? Bollandet mellan planlösningar även andra alternativa vinklingar. Dessa funderingar kan tyckas ointressanta för många säkert också för majoriteten? Men för mig hur intressant som helst. Naturligtvis tänker jag inte hålla på att fundera på dessa ting, återstoden av denna dag men allt är möjligt? Det är alltid lätt att fastna i en tanke i en förlupen fundering, som för stunden verkar helt orimlig men i själva verket kanske det är den enda tänkbara lösningen? Tänker nästan alltid utanför boxen i 8 av 10 fall https://sv.dtdf.cc/659/11_s%C3%A4tt_att_t%C3%A4nka_utanf%C3%B6r_boxen, det är sakerna utanför som oftast svaren finns det man söker efter men inte alltid det skall gudarna veta? Sängen den har många användningsområden som bekant bland annat att sova i.

En av dessa användningsområden, är att filosofera om hur och varför därför? Det kan tyckas tråkigt för den oinvigde säkert också för gemene man vilket det också kan vara? Som ni vet kan man göra betydligt roligare saker, som typ att leka kull i en folksamling? I min tillfälligt avslappnande situation kan jag bara vila ut mitt tillstånd allt efter behag. Förhoppningsvis är det så enkelt framåt kvällens slut då tar jag ett beslut, om hur jag skall göra med det avslappnade? Det jag vet är att sinnesron går före allting annat, det gäller att lyssna på kroppens signaler endast dom berättar för mig hur jag skall göra. Den styrs helt och hållet utav kroppens inre mekanism och magin i vissa fall. Fram till mörkrets inbrott tänker jag göra min säng till mitt egna privata universum punkt slut. Där inga yttre eller för den delen inre element ska få ta över den, möjligtvis kan mina inre mentala funktioner möjligtvis förbättra saker och ting? Vilket jag tackar och bockar för. Trots allt är mitt superstarka immunförsvar förberedd och rustat långt upp över öronen.

Ett äpple är inte alltid maskätet?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...