03 februari 2022

Perfekta inom en snar framtid?

Egentligen så finns det inga perfekta människor inte i min värld i alla fall? Möjligtvis då grannen som tror sig vara det tji fick den tjommen. Som ser sig själv vara skrupelfri uti ryggmärgen eller hur? Personligen så är jag själv ljusår ifrån någon sorts perfektionism https://www.lararen.se/nyheter/elevhalsa/irena-makower-de-med-perfektionistiska-personlighetsdrag-blir-valdigt-utsatta. Vore jag det, vore jag inte mig själv eller så? Alla barn är perfekta i sina föräldrars ögon, absolut så är det när dom föds. Sedan ändras såklart det perfekta innehållet till någonting helt annat, ibland som man inte hade räknat med? Som kanske ingen vill kännas vid, eller ens veta av. Kanske är det som ett fint litet inslaget paket på ytan, sedan vet man inte ett spår om vad innehållet blir? Nu till nåt helt annat, så är vädret som en osalig soppa med olika ingredienser, så kommer det att se ut under ett par dagar, alltifrån sol vind småkallt små snöande och såklart regn som kan frysa till om det vill sig illa. 

Ganska fantastiskt att man kan få in allt sånt där under en och samma tidsrymd? Sjukt många vädertyper, inom en snar marginal med olika extrem förhållanden? Kanske är det så att vi får leva med dylika förhållanden i resten av våra liv? Vädrets olika skepnader träffar blint med kort varsel? Det enda positiva är att folk inte kan flyga längre åtminstone inte jag? Vore det så flög jag nog någon annanstans. Många industrier spyr inte ut denna osannolika mängd skit längre tack vare pandemin, men nästa onsdag förklarar dom Sverige fritt igen officiellt har dom dödförklarat pandemin som samhällsfarlig? Naturligtvis kan man tänka och tycka vad man vill om detta scenario, men faktum är att man blir tvungen att förr eller senare öppna upp. Att ha stängt kostar landet miljarders kronor om dagen i förlorad inkomst.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...