23 februari 2022

När allt handlar om pengar bryr jag mig inte ett dugg?

Ingenting är omöjligt sägs det det beror såklart på vad man menar med omöjligt? Att typ åka till månen kan ju vara fullt möjligt, men vem innerst inne vill åka dit? Känns som ett jävla mörker alla dagar i veckan? Det verkar ju inte ett dugg lattjo bara en massa mångubbar på dekis enligt hörsägen? Snacka vet jag om att bestiga toppen av ett isberg https://www.varldenshaftigaste.se/artiklar/varldens-storsta-isberg-b-15/ men där vet man vad som finns över, men inte ett skit om vad som finns där under? Klart att man kan spekulera om detta, men vad leder det till kanske bara till en massa ledsamheter?

Det där med omöjligheter känns ju som bara du sätter ribban på vad man kan prestera vad som är möjligt? Allt kanske inte bara handlar om pengar men mycket gör det faktiskt. Grym kärlek kan vara den sparken i baken som man behöver, då kan man inbillar jag mig i stort sätt bestiga vad som helst? Vad som helst hur som helst? I min nuvarande position får jag bara vara glad om jag överlever dagen gör jag det så är det bannemej bonus deluxe.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...