18 september 2022

Inom kort kommer kung Bore glatt vinkande?

Sommarsäsongen blev verkligen definitivt slut då vi idag plockade ned och packade ihop våran superba spapool, med lite lätta tårar kunde vi ändå konstatera att vi har haft sjukt mycket glädje med poolen i vått och torrt. Inom kort skall vi även ställa iordning våra sommarmöbler till en liten nätt fyrkant och dra en presenning över alltet var sak har sin tid. Det gäller att vara förberedd tills första snön kommer då finns det liksom ingen återvändo med sommar attiraljerna. 

Även på jobbet så har man den positionen att se till att sommarmöblerna packas ihop och iordningställs sen sköter jag även om att julgranarna https://www.juligen.se/om-julen/vara-jultraditioners-historia/julgranens-historia/ kommer på plats både inne och ute att ljusen fixas till och allt det andra som hör julen till den dagen den sorgen? Men nu är det höst och vädret är på sin bästa sida man anar att luften är lite kallare man får känslan av att sämre vädertider väntas, nåt annat kan man inte hoppas på förutom att den här kommande vintern blir lagom kall med lagom mycket snö med lagom elände, man får gå in med den tron så lång det går som vanligt slår väldigt få drömmar in det får bli som det blir med den saken?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...