24 september 2022

En salig blandning av olika slag?

Trodde att det skulle bli en lugn och behaglig lördag, men ack vad jag bedrog mig i dag så har frugan planer om ändringar i vårt badrum? Vilket kräver minst en halv jobbrelaterad insats från min sida, där man skall lyfta bända sortera även passa in plocka upp och slutligen bedöma det hela. Jag har satt en deadline till klockan 14 för sedan runt 15 då startar diverse shl matcher, där bland annat mitt lag ingår på lördagarna är det två matchtider som gäller antingen 15.15 eller klockan 18? 

Har bestämt mig för att inte jobba ihjäl mig idag så täta raster är en nödvändighet, sedan funderar frugan på att slänga ihop en äppelkaka med salt kolasås och vaniljglass som en belöning av en fullgod arbetsinsats så det blir den moroten som behövs idag? Ska man nu tala något om vädret idag så blir det en salig blandning av ett gråmulet regnrusk a la carte samt en talande känsla av höstdepressions inslag, vissa av oss får depressioner oavsett årstid men visst det blir mera när mörkret faller tidigare? Dessutom sparar man el om man inte tänder, min elräkning var inte att leka med man kan prata om chockhöjning utan att överdriva.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...