03 september 2022

Hur det än är så är alla dagar i veckan viktiga?

Regnet kom precis som dom utlovat faktiskt på beställning det skvätter på fönsterblecken dripp dropp spapoolens lock får också sin beskärda del utav regndropparnas drippdroppanden. Det gråmossiga icke vädret lägger sig som ett mosigt töcken över den här lördagens förmiddag, min jycke Dino pockar på sin uppmärksamhet han vill ut och slå en båge som vi killar så vulgärt uttrycker det. Sagt och gjort gick jag ut i det begynnande regnet med jycken Dino som i vanliga fall hatar regnväder alla dagar i veckan vem gör nu inte det? Vi gick vår invanta runda högst robotaktigt och gjorde våra prekära behov, han pinkade sjukt många gånger lyktstolpe efter lyktstolpe och jag fick regnets helvete som en skänk ifrån ovan alla vart nöjda och belåtna av vad vi åstadkommit tja eller hur det nu var? På tvn pratar dom om sthlms looken som tydligen skall vara cowboy hattar och kjolar med fransar, herregud är vi tillbaks till 70-talets gröna vägen tema jag bara undrar tack gode gud att det bara finns i sthlm? 

Det sista som jag skulle ta på mig är just en cowboy hatt och boots en countrylook som jag aldrig har förstått mig på? Frugan sitter som fast i fåtöljen och tror sig veta allt om mode och just countrylooken https://lonesomepine.nu/countrymusikens-historia/ är just den hetaste utav dom alla, ok stockholmarna kanske kör en omvänd stil att anamma den coola avslappande countrylooken i den högst pulserande stressande storstadsmiljön? Hemma på min gata ratar vi alla storstadsinspirerande trender och förblir så där tidlösa som vi är födda till att vara.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...