07 september 2022

Den här veckan är ett minne blott?

Börjar känna mig allt kroppsligt starkare igen efter en veckas sjuk diff då jag brottades med ett smärre sjukt jobbig influensa liknande symtom, som nästan slog ut större delen av kroppen. Varken snabbtester eller riktiga covid tester visade någonting utan det det var helt enkelt en vanlig hederlig influensa, vilket var tur i oturen i och för sig så har jag haft covid vid 2 tillfällen 3 gånger vaccinerad och skall troligtvis ta den 4 påfyllnadsdosen https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/vaccination-mot-covid-19/om-vaccinerna-mot-covid-19/pafyllnadsdos/? Det beslutet tänker jag fatta i mitten av september då det är dags för min åldersgrupp den som lever får se? Min kurering har gett positivt resultat känner att min kropp börjar komma in i matchen igen efter allt jävla sängliggande, i vanliga fall så går jag runt 25000 steg om dagen men den här veckan har jag legat på dryga 8 till 10000 steg vilket är förvisso helt okej för en sjukling. 

Så i morgon torsdag finns det ingen återvändo det är bara att slänga sig upp på cykeln och harva iväg till sin arbetsplats, med facit i hand så är jag sjuk i runda slängar max 2 gånger om året i teorin så kan jag vara sjuk 1 gång till då håller jag snittet för året. Värmen fortsätter att vara helt okej fastän mornarna är kalla med sina 7 plusgrader som det var i morse, kroppen har inte vant sig vid det här kommande klimatet än. Men blir nog snart tvungen till det när det börjar bli minusgrader hemska tanke om någon månad eller mer?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...