03 september 2022

I ett val där olika argument frontalkrockar ideligen?

Snart är det val igen i det här avlånga landet ett viktigt val som är osäkrare nu än någonsin förr, med svamlande partiledare i framkant som försöker övertyga alla och envar att just deras koncept är det ända rätta för landet herregud så lurad man blir? Tjosan tjosan säger jag i en mörk samklangs ton, det man har hör i debatterna så försöker partiledarna bräcka varandra med olika argument lite pajkastning den ena värre än den andre? Det är en sak att lova guld och gröna skogar, en helt annan sak är att verkställa lovorden i praktiken vilket i regel kostar både sjukt mycket pengar och verklighetsförankring det kan jag inte tycka att någon partiledare https://sv.wikipedia.org/wiki/Politik_i_Sverige har för närvarande? 

Till sist så handlar allt bara om att få överta den åtråfyllda makten slicka dess mäktiga sötma och styra och ställa, det är precis som i idrottens värld vem minst egentligen 2:an om man nu inte googlar på det? Igår hade jag födelsedag och passerade det känsliga 62:andra året med en viss klang och jubelföreställning det hela bottnade i att hela familjen ligger i förkylning och inga större fester fanns på agendan. Med en pirrande day after tomorrow känsla liggande i kroppen så kommer jag garanterat att vinna slaget över dom där försmädliga förkylnings bakterierna?




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...