24 september 2022

Dag för dag blir allt svårare att tänka positivt?

Man blir lätt mörkrädd när man konstaterar vad som händer uti världen med bland annat problematiken i Iran det fortsatta meningslösa kriget och så vidare men även det otrygga politiska läget i Sverige? Världen är inte längre en trygg plats att vistas på med en ostabilitet som heter duga, nya politiska ideologier som slår sig in i problemområden allt det här bidrar så klart att man inte längre kan lita på makthavarna? Nu skall det bli intressant hur det politiska läget i Sverige kommer att utveckla sig, och på vilka grupper som inte kommer att prioriteras i den nya dagordningen personligen så är jag djupt oroad och såklart bekymrad över situationen inget snack om saken. 

Jag kan inte mer än att vara mig själv och min familj närmast sedan kan jag tycka att dom svaga grupperna i det här landet behöver komma på rätt sida vattenytan. Som det ser ut idag kommer många barnfamiljer inte ha råd att varken köpa mat bränsle kläder nöjen eller resor utan bara se till att klara livhanken dag för dag så ser den kalla bistra verkligheten ut i dagens Sverige. Mångt och mycket en ganska skrämmande verklighet för många av oss som redan nu lever på marginalen. Idag skall jag försöka tänka positivt så länge som möjligt, men den positiviteten kan snabbt förändras det gäller att suga på den karamellen så länge som möjligt?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...