12 september 2022

Konsten att ställa in sig på kallare tider?

På nåt sätt så älskar jag den här årstiden bäst av alla en tid då sommarstressen https://www.expressen.se/halsoliv/psykologi/stress/psykologens-3-tips-for-en-stressfri-semester/ har lagt sig, alla krav har tillfredsställs åtminstone dom flesta av dom vissa blir aldrig nöjda? På hösten kan man komma till ro både själsligt och mentalt och samtidigt ställa in sig på den kommande långa hägrande vintern, som man både kan ha och mista? Igår sällade man sig till dom som plikttroget gick och röstade, tydligen så har det varit ett smärre kaos lite var stans i vårt avlånga land med både det ena och det andra där vallokalerna fick tvingas ha öppet någon timma längre. Valresultatet blir i bästa fall klart på onsdag eventuellt torsdag, då få vi se vilken konstellation det blir? 

Dramatiken blir än värre när det bara skiljer nåt mandat emellan dom? Denna här måndagen har varit precis som dom andra måndagarna med nya förutsättningar nya utmaningar där ingen måndag är den andra lik, sedan kommer tisdag med samma innehåll kort sagt man vänder ett nytt blad för varje dag. Nu går det fort med årstiden mörkret faller snabbare på kvällen det ljusnar senare på morgon, ett tu tre så kommer första snön som vanligt blir man tagen på sängen i vanlig ordning herregud jag som trodde att sommaren varade för evigt så naiv jag var hahaha.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...