01 september 2022

Dagen då det halvrisiga fick ett ansikte?

Denna här 1 September https://www.pandaplanet.se/upptack-naturen-pa-hosten cyklade jag iväg till jobbet som vanligt fast jag inte kände mig inte helt okej men jag åkte iväg ändå av gammal vana, har känt mig lite halvrisig ett par dagar men inget mer än så. Sedan blev jag dock sämre på morgonkvisten till sist skickade cheferna hem mig i samklang med omedelbar verkan, troligtvis så har jag någonting i kroppen som cirkulerar kanske influensa eller nåt för snabbtestet visade negativt vilket känns bra men jag kommer ändå att ta ett riktigt prov för att verifiera snabbtestet negativitet? Även dottern ligger för ankare idag men hon har troligtvis bara en jobbig huvudvärk att brottas med och är kroppsligt trött hon har redan haft covid vid minst 3 högst 4 tillfällen och är vaccinerad 3 gånger. 

Själv har jag haft covid 2 gånger och är vaccinerad 3 gånger så nu väntar jag på den 4 som är en påfyllnadsdos någon gång under September . Men allt handlar förstås inte om covid vilket man lätt kan tro, man kan faktiskt ha både det enda och det andra? När jag cyklade iväg i morse var det bara 6,5 grader varmt och mörkret låg tätare nu än någonsin förr så det var handskar på och långbyxorna började jag använda i början på veckan allt har ett slut allt har en början. Men ändå så möter man kortbyxs människor med t-tröjor som frustar pustar sig igenom ett svettigt träningspass, dock inget som jag är sugen på min aktiva träningsperiod är för längesedan förbi numera tränar man bara dom livsuppehållande funktionerna så att inte dom går under och sjunker.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...