05 september 2022

Ibland så förändras ingenting alls?

När man väl har tittat på dagens katastroffilmer https://sv.frwiki.wiki/wiki/Liste_de_films_catastrophe som jag har gjort då kan man lugnt konstatera att ingenting har förändrats inte ett skit faktiskt, det katastrofala då är liksom nu det samma fast temat har uppgraderats något från dåtid till nutid inom en smärre marginal? Det värsta på en skala blir om jorden går under här och nu och slugs in i en svart jävligt mörkt materiaboll puts väck, eller hamnar i en annan skruvad icke dimension fjärran från våra byråkratiska normer och stelbenta stapelheter? Det andra är såklart utomjordingarnas eventuella anfall bla bla bla och hans religiösa mosters klagan. 

Det enda som vi kan säga på rak arm är att vi inte vet ett skit om vare sig ditten eller datten, det enda som vi vet på riktigt är att om vi blir riktigt nödiga då går vi på toaletten hur svårt kan det vara? Summa summarum kan man säga att vi föds och dör här och nu i en jävligt stor undran på hur saker och ting skall bli framledes? Vi går omkring i en suspekt värld och inbillar oss att allt är frid och fröjd, vi rycker upp nån maskros dåd och då men den kan knappast rädda oss i från det slutgiltiga. I min ungdom putsade jag min fösta spegel ren i min första lägenhet i min barndoms första sargade område, och lovade mig själv att jag skall aldrig skulle pussa en äcklig slemmig groda för att förverkliga min dröm?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...