08 september 2022

Ett par timmar med oskrivna lagar med mera?

Första arbetsdagen efter 1 veckas sjukdom var som att springa ett ryggsäcksliknande maratonlopp https://popularhistoria.se/vardagsliv/sport/maratonloppets-historia, eller man var åtminstone lika slut i kroppen som efter ett sånt kallsvettig rödmosig med glansiga ögon och frossa från lilltån till hårtopp. Men i mål kom jag efter mycket möda och stort besvär eftersom man har en skaplig grundfysik så levde man mycket på den idag. Det blev ändå en mjukstart idag med jobb halva dagen och utbildning resterande, i morgon blir det fredag då kör man ett par timmar kortare vilket är normalt. Dagens utbildning handlade mycket om bemötande attityder om oskrivna lagar och vad höga tak är för något med mera samt normer i olika sammanhang, naturligtvis finns det lagar förordningar och paragrafer för den typen av frågor det mesta visste man redan om men det skadar inte att uppgradera sig. 

Apropå vädret så är det typiskt för årstiden med kalla mörka mornar med heta nästan molnfria dagar samt mörka på gränsen kalla kvällar mörkret börjar redan skymma nånstans efter 20. Hela den pågående väderprocessen är en enda stor förberedelse mot vad som komma skall nämligen Kung Bores med efternamn Vinter coola entré, vissa av oss tycker som sagt bara mindre bra om årstiden medan andra har något positivare uppfattningar om samma årstid det vore inget kul om alla gillar lika eller?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...