05 september 2022

Sedan länge handlar allt om uppkopplingar och dylikt?

Min förkylning håller på även idag troligtvis i morgon också om det nu inte vänder, min envisa influensa https://www.1177.se/Gavleborg/behandling--hjalpmedel/vaccinationer/sasongsinfluensa-i-gavleborg/fakta-om-sasongsinfluensa/ håller i sig bäst den kan. Frugan har inte tid med min självömkan när hon själv har fullt sjå med att göra sig i ordning för ännu ett IT relaterat dagsverk, tonårsdottern är sedan länge fast på toaletten för diverse smink social uppkoppling och dyligt den enda som jag har att prata med på morgonen är jycken Dino som bara tycker att jag gnäller. Alltså inget vidare sympati eller medömkan från det hållet alltså? 

Trots allt så gick jag ut med jycken Dino nu på morgonkvisten för att han skulle leverera det han brukar och det gick ju bra, nu har han ätit sin falukorv tuggat sitt ben nu kan han ligga raklång som en djurisk kung i soffan. Själv väntar jag med kaffet tills dom båda har åkt till sitt respektive, då kan jag sitta där i lugn och ro läsa min tidning snyta min näsa och i nästa steg lägga beslag på sängens beträffligheter det gäller att vila sig i form.

Fullt sjå med att bara vara?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...