22 september 2022

På tal om trendbrott?

Ikväll är det dags för andra matchen i shl där mitt lag Örebro möter Frölunda borta som verkligen är en mardröm med våra ögon sett, vi har nämligen inte slaget Frölunda borta på 7 hela jävla långa år? Dags för ett trendbrott minsann med våra ögon sett nu är det dags att lägga ned den där kusliga mardrömmen en gång för alla. Som ni vet så handlar inte allt om hockey vilket man lätt kan tro då shl säsongen https://www.shl.se/mer-om-shl/om-shl-ab har börjat, vissa är såklart fanatiker vissa följer matcherna med intresse medan andra tycker hockey liknar skit vilket får stå för dom? Eftersom jag själv är en hockeynörd liksom jag är en fotbollsnörd men utan fanatiker syndrom så blir jag ändå sprudlande glad när säsongen äntligen börjar efter dvalan. 

På tal om sprudlande glad så blev man inte det när man gick till jobbet i morse därför att det var endast 2 plusgrader med handskar på och mössa varning. Dessutom var det frost och så fick folk och fä skrapa vindrutorna det är nu det börjar på riktigt, dock inte det roliga men det ack så tråkiga ur mina ögon sett? Då talar vi naturligtvis om den kommande jävligt långa vintern som ligger som värsta om man nu talar hockeytermer Frölunda mardrömmen ur våra klarsynta Närkeögon sett. I slutändan skall ju alla mardrömmar vad det än må vara förintas, sedan om den gör det återstår att sett ur våra ödesmättade ögon.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...