06 september 2022

I stort sätt kan jag le från noll och uppåt?

 

Tomas Rolfhzon Ekman
Sensommaren försvinner i allt snabbare takt kvar blir endast sorgen över det som har varit över det som skulle kunna varit bättre? Befinner mig för närvarande i ett vakuum liknande  melankoliskt läge där jag känner mig bara trött på alla sett och vis och på hur många plan som helst. I grunden är jag nog denna där känsliga personen som jag inte vill bekräfta som vill alla väl som varken sätter ned foten eller vare sig säger ifrån eller ens opponera mig, kan tyckas vara en svaghet eller en styrka anser en del? 

Hur det än är med den teorin så är jag väldigt nedsatt i min influensa där mina nuvarande krafter är i stort sätt lika med noll eller typ inget alls? Utanför är det runt 28 grader varmt en klar och typisk höstdag i september https://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/arstider/host/host-1.1257 där det i stort sätt allt kan vara upp och ned temperaturmässigt, där varje dag är ett lotteri en tombola vars vinstlotter sällan faller ut förens kanske just idag? Just det här kortet är tagit en kvalmig dag i det innersta av Kina ett mäktigt land som jag har besökt 2 gånger, just denna här dagen försökte mitt leende tränga igenom det kvalmiga och kompakta spöket vilket leendet lyckades med efter hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...