05 september 2022

Som vanligt ett kaos bland höger och vänsterskjutna pajer?

Som vanligt är inte ens min digitala morgontidning någon vidare munter läsning numera, där gängrelaterade ungdomar sitter i fönstren och skjuter prick på i stort sätt vem som helst där mord är vardagsmat. I andra spalten huserar maktgiriga politiker som kastar illaluktande pajer på varandra både till höger och vänster en del av dom träffar mitt i, där ingen längre vare sig har respekt eller ens tolerans och empati för varandra det hela liknar i mina ögon en egotrippad utväxlad djurpark som löper amok. Det är i den politiska villervallan som vi vanliga medborgare av gräsrotskaraktär https://sv.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A4srotsr%C3%B6relse skall rösta fram den bästa vägen för vårt lands framtid herregud? 

Allt beror på den yttre ostabila säkerheten där landet Sverige snällt måste anpassa sig för att själv överleva, hur det än är så är vi helt beroende av Europas tillgångar men även utav övriga världens gemenskap. Som att sitta fast i en råttfälla och ropa på hjälp, samtidigt som omvärlden vill att man hjälper andra i liknande råttfälls situationer ändå lite bisarrt men fortfarande en viss sanning i verkligheten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...