01 september 2022

Lika bra att acceptera läget i Bottenhavet?

Nu är det som det är man är sjukt däckad och ligger där som en rutten plattfisk i Bottenhavet, oförmögen att varken säga bu eller bä eller nån ting annat? Det är liksom bara att gilla läget man befinner sig i bara att acceptera det nuvarande liveläget hur jävligt det nu än kan vara. Hallejujela heureka hur det än nu kan vara så i morgon fyller jag år vilket år är tämligen ointressant men fyller år gör jag vilket som, som det ser ut nu får jag fira min födelsedag i sjuksängen oavsett om jag vill det eller inte blä blä blä? Även lördagens planerade stylade arrangemang ställs in på obestämd tid lika bra det, för en dag vilken som blommar jag upp som den he-man jag verkligen är? 

Lika bra att acceptera sitt tillfälliga öde ta skeden i vacker hand och vila ut den rådande situation hur svårt kan det vara på en skala jag bara undrar? När man ligger som jag i det ruttnande plattfisks läget så tänker man sjukt mycket på saker runt omkring, för närvarande tänker man på det kommande valet den 11 September https://www.riksdagen.se/sv/valet-2022/ som säkert blir ett ödesval? Mitt traditionella parti är fortfarande starka men andra tärande krafter börjar nosa på grundvalarnas konstruktioner och så vidare vilket känns oroväckande, på allt man har byggt upp skapat och åstadkommit så här långt. Som alltid så är det till slut medborgarna som avgör vilken väg landet Sverige skall gå vidare, vi har gjort vad vi har kunnat fram tills nu och lite till?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...