09 september 2022

I tron på att ett spår är det enda rätta?

En helt okej dag idag att det är fredag gör ju bara saken än bättre, enda smolken i bägaren tyvärr säger jag var att mitt favoritlag förlorade mot ett tyngre framför allt bättre lag vilket avspeglade sig resultatmässigt. Det går ju inte att bara spela bra en del av matchen för att inte spela alls det resterande, ärligt talat ser det inte alls så bra ut inför dagen D. Försäsongsmatcherna är viktiga för det ger en viss fingervisning åt ett eller andra hållet, eller så är dom så pass skickliga att dom mörkar formen vilket jag förvisso inte tror ett spår på vi får se som sagt? Det fortsätter att vara ett okej väder men vinden har börjat öka på eftermiddagen, det kanske fyller på bränslet till dom kommande höststormarna? 

Partiledarna fortsätter med sina genanta clownfasoner mot varandra i tron på att någon skall tycka sånt är skitbra, i graverande verbala former öser dom galla och beter sig som gudlösa demoner på jakt efter den heliga graalen https://varldenshistoria.se/samhalle/religionshistoria/jakten-pa-den-heliga-graal eller nåt sånt? Hur som helst skulle jag tro att dom harmlösa barnen i sandlådan kan lösa liknande situationer bättre åtminstone mer civiliserat. Vi tänkte förtidsrösta idag så vi åkte glad i hågen ut till gallerian men när vi såg den sjukt långa kön, så tänkte vi att va fan vi går på valdagen till vallokalen så fort dom öppnar. Då brukar det inte vara en käft där sedan hem igen och fixar till en riktig smarrig frukost, ett tag tänkte vi vara moderna människor som förtidsröstade så chict men så föll vi tillbaka till det mer invanta traditionella ränderna går visst aldrig ur en?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...