23 september 2022

Allt är inte huggen i sten men det mesta?

Äntligen fredag det har man väntat på sedan i måndags, dagen där tacos i vanliga fall är huggen i sten och nästan lag på att det skall vara så? I stället för det traditionella tacotänket tänker vi istället göra små tacopizzor på runda vetebröd som typ polarbröd, med olika fyllnader som passar alla allt ifrån hot hot till mer soft medium till och med bakar vi in light versioner ett spann där alla smakbegären tillfredsställs och tillgodoses. 

I mina arbetsuppgifter ingår även att vara ledsagare då åker jag med dom äldre allt ifrån sjukhus tandläkare diverse shoppingrundor till systembolaget för att tillfredsställa dom alkoholhaltiga smaklökarna ett synnerligen varierat jobb. Ibland följer jag med svårt dementa till olika inrättningar vilket kan vara en kamp, men i slutändan knyter vi ihop säcken och det hela blir till fina stunder. Just nu i skrivandes stund så fräser frugan räkor i vitlök chili och olja lite finare ostar och till det blir det rosé bubbel endast det bästa är gott nog.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...