06 september 2022

En man en tanke och förnybar energi?

När man som jag stod där längst ute på klippan i Saltö naturreservat https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/besoksmal/naturreservat/salto.html?sv.target=12.382c024b1800285d5863a8b2&sv.12.382c024b1800285d5863a8b2.route=/&searchString=&counties=&municipalities=&reserveTypes=&natureTypes=&facilities=&sort=none så känner man sig både väldigt liten i naturen och i det stora hela det får ett svindlande perspektiv på vem man är och vad man gör här ute i den underbara svenska naturen. Ett perfekt ställe att både ventilera sina tankar på men även att uppfatta naturens olika ljud i dess absoluta närhet en fröjd för både ögat och tanken. Här kan man definitivt koppla ifrån politikens grötiga retorik och alla andra dragspelsliknande missljud, här får själen både näring och förnybar energi onekligen din stund på jorden här och nu. Tog mig upp hit från Strömstad där vi tillbringade ett par lustfyllda dagar tillsammans med ytterst goda vänner, bara för en stund få njuta av naturens förträfflighet och tillfälligt fjärma mig från turistfällans mistlurar. 

⭐⭐⭐⭐⭐

UGREEN USB C till 3,5 mm Jack Adapter Kompatibel m..

Köp nu

Här ute kan man få en insikt om hur en naturkatastrof skulle få för förödande konsekvenser i den här oerhört känsliga miljön, ett enda läckande tankfartyg skulle sätta naturens vattenfauna ur spel för tid och evigt. Vi upplever för tillfälligt en mastodont klimatförändring som naturligtvis påverkar djurlivet men även människorna runt omkring den som på ett eller annat sätt försörjer sig på dess unika tillgångar, även vi konsumenter blir drabbade av höjda priser mindre tillgångar och så vidare det känns som om man är mittemellan dessa faktorer.

Tomas Rolfhzon Ekman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...