10 september 2022

Idag tackar vi stunden som är?

I dag så vaknade jag upp relativt fräsch när min jycke Dino gnällde och ville ut klockan 7 på morgonen och skvätta, det här läget är bara att gilla hur jobbigt det än kan vara och i vilket väder som helst? Nöden har liksom ingen lag klart att jag förstår hans nödiga situation inget snack om saken. I morgon klockan 8 då vallokalerna https://www.val.se/val-2022/val-2022/valmyndighetens-annonser.html öppnar då ska jag vara redo för att leverera min viktiga röst till ett parti som för hoppningsvis skall leda det här landet? Naturligtvis är ingenting vare sig givet eller självklart längre inom politiken, det som förr var självklart är inte längre det allt uppgraderas för den här tidens krav och kompetens. 

När jag skulle rösta första gången så gick man traditionsmässigt på vad föräldrarna hade för ideologi åtminstone i mitt fall, eftersom dom var hårt arbetande föräldrar så fanns det bara ett parti för dom? Idag tror jag första gångsväljarna inte går efter sina föräldrars politiska inställning när dom röstar idag har vi ett större socialt medialt flöde med olika intryck från både höger vänster och mittemellan och större valmöjligheter. I värsta fall kanske valresultatet blir som när mitt favoritlag spelade här om dagen, dom dominerade knappt halva matchen sedan rasade hela konceptet ihop som ett korthus typ som upp som en sol och ned som en pannkaka platt fall med andra ord.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...