18 september 2022

Varje dag är en prövning på gott och ont?

Vaknar upp till en fridfull söndag åtminstone i mitt revir, denna här dagen slapp jag gå ut med jycken Dino. Istället fick jag fixa iordning en rejäl frukost https://sv.newsogoos.com/publication/15973 med allting inkluderat det är det som kallas för teamwork att ge och ta. Det blir någon minut mörkare för varje dag som går lite kallare lite bistrare, det kan ju bero på att det är höst eller så? Fortfarande är det relativt grönt ute men allt förändras då den kommande frosten tar kål på allt levande runt omkring oss den dagen kryper allt närmare. 

Vissa tycker att vi skall vara glada över att ha fyra årstider medan såklart andra tycker annat, nu vet vi nordbor inte om något annat än dom här fyra årstids växlingarna. Men hade jag pengar i drivor vilket jag inte har då skulle jag bo på en ö i söderhavet hela vintern, och komma hem liksom flyttfåglarna lagom tills dom första vårsols strålarna träffar ditt ansikte. Men allt det där är bara en av många drömmar som aldrig någonsin kommer att gå i uppfyllelse, man ska aldrig säga aldrig sa alltid min älskade mormor för plötsligt en dag vilken som kan allt det där uppfyllas?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...