02 september 2022

Idag ankrar jag bortom tid och rum?

Idag ligger jag för ankare både bildligt och bokstavligt en smått elak förkylnings demon har för närvarande intagit min såta kroppshydda och försätt den med både lättare feber invärtes symtom och krämpor. Fick ett negativt covid svar nu på morgonkvisten vilket var sjukt positivt för jag har haft covid skiten vid 2 tillfällen det räcker. Idag fyller jag dessutom år vilket jag får fira oavsett vad jag vill sängledes men det är helt okej, i och för sig fyller jag inget jämt och så finns det sociala medier som förser mig med övriga gratulationer och hejarop? 

Just idag var det 62 år sedan jag kom till den här världen som en blåtonad skrynklig sak som krystat skrek sig hes, min saliga morsa låg där i 48 timmar https://unicef.se/fakta/modravard och kämpade som få med att få ut min blöta lekamen till slut så lyckades hon men hon fick verkligen kämpa sig trött i sin ringa ålder det beundrar jag henne för evigt tacksam för detta. Sedan kanske inte alltid våran mor son relation varit helt klockren på grund av ditten och datten och andra orsaker, på nåt sätt så har vi ändå gått vidare och lämnat den malande skiten för evigt bakom oss. Min mor har varit död sedan en tid tillbaks och sorgen har lagt sig för längesedan och nu går man bara vidare med sin egen begynnande ålderdom sina egna ålders demoner med krämpor och dylikt sitt egna obönhörliga slut som lurar runt hörnet. Hur det är så blir man bara ett år äldre och ett år längre bort ifrån ungdomens glada dagar, nu för tiden går ens energi åt att fylla på depåerna med kraft för att på sikt överleva dagen som är just idag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...