05 september 2022

Min generation kanske är den första och sista?

Vi har fått lära oss av tradition att allt börjar med ett ägg som först måste befruktas ett embryo som får liv, men vi har inte fått lära oss vad som är grunden till äggets uppkomst? Allt det där är fortfarande försatt i dunkel eftersom jag är en som spekulerar vitt och brett och har olika teorier om ditten och datten, så har jag snickrat ihop egna kontroversiella lösningar på vad som ligger bakom det hela? När man sedan börjar att nysta i det hela så blir man inte klok till sist därför att det blir för stort för att ta in det överstiger min ringa intelligens? Ungefär vad som finns bakom slutet på rymdens utpost allt började med en typ big bang teori men vad kommer sen? Det lär aldrig min generation någonsin få veta eller uppleva om man nu inte bygger sig en tidskapsel som tar dig ett par tusen år framåt? 

Samtidigt så har min generation fått uppleva mer än vad dom har gjort under 1 miljon år före mig så det är positivt, sedan kan man alltid spekulera om hur utvecklingen kommer att se ut framöver? Hjulet https://tildehjulet.video.blog/2019/01/16/hjulets-historia/ är som bekant redan uppfunnit men man kan ju alltid förnya förbättra utveckla och uppgradera det hela, så länge människan finns så kommer det alltid att utvecklas saker och ting men så finns det mörka krafter där bakom som vill annat allt där är en sorts balans som får jorden att fortsätta snurra.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...