12 maj 2022

Att gilla läget bland livets glada dagar?

Utanför fönstret smattrar ett gäng gräsklippare vi bor i ett sådant område där inga ljudlösa robotklippare existerar, här gäller manuell muskelkraft och livgivande energi. Enda smolket i bägaren är att idag blåser det näst intill storm, igår regnade det sjukt mycket i morgon troligtvis blir det ett mellan väder det får vi hoppas på. Om någon månad eller mer så går man generellt in i den första semesterperioden, med alla förhoppningar med alla drömmar. 

En ack så viktig del är just vädret man vill såklart ha strålande sol på dagarna medans det gärna får regna på natten det är det optimala. Tyvärr blir det sällan så utan det kan bli att bara gilla läget här och nu väder blir det vilket som? Man har upplevt att det har regnat större delen av semester, när det inte har regnat då har det varit mulet. Dessvärre så har man sin beskärda semesterdel vissa av oss har knappast råd att resa på flotta semesterresor utomlands, det man råd till innan man skaffade familj då levde man livets glada dagar och rullade hatt så ofta man bara kunde det var då det.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...