01 maj 2022

Helt normalt att prata om dagens händelser?

1 Maj som är arbetarnas dag firade jag med att klippa gräset för första gången i år, vilket inte är så ovanligt för dom senaste 7 åren har jag inlett klippandet sedan följer dom andra efter som smultron på ett grässtrå. Hur det än är så är gräset finare hos mig än hos grannen. Idag kommer försvarsministern till Örebro för att hålla sitt 1 Maj tal, naturligtvis kommer han att prata om det globala läget som vi befinner oss i för närvarande nåt annat vore konstigt? 

Annars idag kommer jag att slappna av gå ut med jycken Dino grilla fläskkotletter eventuellt dricka både bubbel och vin, allt för att fira den sköna majs månads inledning. Det är nu som allting kommer att hända både i naturen och djurlivet en härlig tid kommer vi onekligen att ha framför oss. Ska man nu tala om vädret så är det helt normalt https://www.socialstyrelsen.se/meranbaramamma/statistik/ för årstiden med ett varierande kallt varmt klimat, men så är det alltid innan allting stabiliserar sig och värmen kan komma för att stanna på riktigt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...