01 maj 2022

Helt enkelt kanske man var annolundare förr i världen?

Förr i världen var var vi alltid ute och demonstrerade just denna denna dag 1 Maj, vi stod på barrikaderna med plakat och dylikt och protesterade mot allt och alla den var då när det begav sig. Idag ser det betydligt annolundare ut idag protesterar vi på helt andra sätt både medialt och digitalt var sak har sin tid så är det liksom. Idag skulle jag knappast ut och demonstrera https://polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/demonstrationer/ inte ens om jag fick betalt för att göra det, men självfallet ska dom som vill göra det göra det såklart. 

Hur det än är så kommer den här formen alltid att finnas kvar så länge demokratin finns kvar, alla har rätt att uttrycka sitt missnöje sin ståndpunkt därför att det är vår demokratiska rätt enligt lagens normer så länge det inte spårar ut. Idag kommer det säkert vara ett antal demonstrations tåg som går genom olika städer, för att belysa vad som är fel enligt deras ögon sätt mätt? Personligen är jag nöjd med den politiken som förs, men såklart vissa saker kan man förbättra förändra kanske uppdatera och uppgradera så är det alltid. Människan blir aldrig riktigt nöjd människans art är både girig och givmild helt enkelt vi får aldrig nog med vad som än är.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...