28 maj 2022

Tänk att få uppleva magin ovanför molnen?

Eftersom jag är en tänkande människa så undrar man ju lite över vad ett krig har för annat syfte, än att våldta ett fritt demokratiskt land bomba sönder infrastrukturen och förnedra befolkningen i alla möjliga otänkbara former. Denna stenåldersmässiga handling som krig faktiskt är trodde man inte att man skulle få uppleva i ett modernt tidevarv där fokusen ligger på utveckling och framåtanda över gränserna allt för att föra det globala framåt. Men nu vet vi ju hur det är med diktaturen dom gör allt för roffa åt sig mer än vad dom behöver och lite till. Det sägs även att i krig finns inga vinnare bara förlorare så är det alltid. Människa lever så kort tid på den här planeten så den är förtjänt av fred och fortsatt utveckling både inom teknologin vetenskapen och allt det andra som främjar människans välbefinnande så tänker jag. 

I min lilla beskärda del finns det varken krig eller ondska här luktar vi på sommar blommorna ligger avslappnad i det gröna böljande gräset med ett grässtrå i mungipan och fantiserar om vad som eventuellt finns där uppe ovanför molnen, naturligtvis känner vi endast till en bråkdel av det ofantliga universum https://illvet.se/universum/universums-gaata-vad-ligger-utanfor-universumsom fortsätter att vara en gåta tills vi upptäcker annat? Kan förstå hedenhös folket frustation över varför kan man inte åka till månen? Det lustiga i kråksången är att vi fortfarande är kvar på hedenhös nivån i fråga om månens mystik, men säkert fortgår forskningen om detta ämne som vi inte har en susning om?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...